Lesley Jones ~ Loving Wild ~ Release Blitz / Teaser

 

 

 

HOT NEW RELEASE

 

 

๐—Ÿ๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ช๐—ถ๐—น๐—ฑ, ๐—•๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐Ÿฎ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฆ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ถ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฏ๐˜† ๐—ก๐—ฒ๐˜„ ๐—ฌ๐—ผ๐—ฟ๐—ธ ๐—ง๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐˜€๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ต๐—ผ๐—ฟ ๐—Ÿ๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ฒ๐˜† ๐—๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜€ ๐—ถ๐˜€ ๐—Ÿ๐—œ๐—ฉ๐—˜!! ๐——๐—ผ๐—ป’๐˜ ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—น๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐—š๐—ฎ๐—ฏ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—Ÿ๐—ฎ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป’๐˜€ ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฟ๐˜†!

#๐Ÿญ-๐—ฐ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ธ ๐˜๐—ผ๐—ฑ๐—ฎ๐˜†!

 

 

 

 

 

 

 

BOOK BLURB

 

Lauren

Since the night we met, heโ€™s been my constant. Carefully reconstructing the pieces of my broken heart and making it whole again.

But we canโ€™t catch a break. As hard as we try to make it work, the blows keep coming.

When Iโ€™m finally ready to hand him all of my bruised and battered pieces, he shatters the trust weโ€™ve built, and I donโ€™t know if I have it in me to fight for what we have.

Is it time to walk away and save myself?

Or do I take a chance on loving Gabriel Wild?

 

Gabe

I screwed up.

After putting her back together, I made a stupid mistake and broke the fragile pieces of her heart Iโ€™d promised she could trust me with.

She wants to walk away, but Iโ€™m not ready to give up on what weโ€™ve fought so hard for.

Iโ€™m in love with Lauren Day, and Iโ€™m ready to fight for us and what weโ€™ve built.

Iโ€™ll fight until sheโ€™s ready to take a chance on loving me!

 

 

Loving Wild is the conclusion of Gabe and Laurenโ€™s story in the Saviour Series, but weโ€™ll see more of them in Book Three, Chasing Blue. Out February 2022.

 

 

 

 

 

 

About the Author:

 

Lesley was born and raised in a small working-class town in Essex, just outside of East London. Sheโ€™s married with three sons and in 2006 they all moved to the other side of the world, settling on the beautiful Mornington Peninsula, about fifty kilometres outside of Melbourne, Australia.

Lesley is currently โ€˜a stay at home mumโ€™, but in the past, she has worked at โ€˜good old Mark & Spencerโ€™ for thirteen years and as a teacherโ€™s assistant.As well as writing, Lesley loves to read and has been known to get through four or five books a week, when sheโ€™s not writing that is.

Her other interests are watching her boys play footballโ€ฆ the round ball version. Sheโ€™s happy to admit to being an addict of social media and owes a lot to her Facebook and Twitter family in promoting her book. Lesley is also rather partial to a glass or bottle of wine, a nicely chilled Marlborough Sav Blanc being her favourite.

Being a born and raised Essex girl, she will happily admit being a big fan of spray tans, manis, pedis, and is regularly, waxed, tinted and sculpted, although she doesnโ€™t own a pair of white stilettos.

 

 

AUTHOR LINKS

 

Facebook Reader Group | Facebook Page | Website | Newsletter signup | Amazon | BookBub | Goodreads | Twitter | Instagram

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.